U046 – Wat gebeurt er met mijn widgets wanneer mijn licentie verloopt?

Je widgets worden behouden nadat je (proef)licentie verloopt. Ze blijven staan in jouw account en zullen steeds blijven werken. De resultaten die je van je leerlingen hebt ontvangen, blijven eveneens beschikbaar.

Widgets zullen enkel verdwijnen als:

  • ze verwijderd worden door jou of iemand anders die een beheerder is van de groep waar de widgets in staan. 
  • je account wordt verwijderd

Zonder actieve licentie:

  • kan je geen widgets meer openen in de editor, of ze downloaden. Widgets die voordien nog nooit gedeeld waren, kunnen ook niet meer gedeeld worden.
  • kun je geen nieuwe widgets meer maken of andere widgets aanpassen. Indien je een widget wil gebruiken zonder een LMS nadat je licentie is verlopen, zorg er dan voor dat je de widget goed instelt vóór je (proef)licentie vervalt.
  • zal een integratie met een LMS (vb. Smartschool, Google Classroom, Teams) niet meer werken. Je kunt een widget nog wel delen, maar LMS-specifieke functies worden niet langer ondersteund. Daaronder valt bijvoorbeeld het feit dat leerlingen kunnen inloggen, dat de punten met het puntenboek gesynchroniseerd worden, of dat je toegang hebt tot de Live-modus.

Beantwoordde dit jouw vraag? Bedankt voor de feedback Er was een probleem bij het sturen van de feedback. Probeer later opnieuw.