RFM – Waar vind ik kant-en-klaar BookWidgets-lesmateriaal?

Deze kennisbank is bedoeld om technische vragen te helpen oplossen.

Als je op zoek bent naar kant-en-klaar lesmateriaal dat collega-leerkrachten hebben aangemaakt met BookWidgets, gebruik daarvoor dan onze groepen.

Beheer van groepen

Merk op dat het beheer van de meeste groepen niet in handen is van het BookWidgets-team. Groepen worden aangemaakt en beheerd door BookWidgets-gebruikers zoals jouzelf. Als je een lidmaatschapsverzoek indient voor een groep, maar die aanvraag niet wordt goedgekeurd, mag je ervan uitgaan dat er ofwel een reden is waarom je aanvraag afgekeurd wordt, ofwel dat er weinig aandacht aan het groepsbeheer besteed wordt. In beide gevallen zal het voor jou weinig interessant zijn om lid te zijn in de groep.

Een uitzondering zijn de groepen waarvan de naam begint met "SO – ". Die groepen worden wél beheerd door het BookWidgets-team, en je lidmaatschapsaanvraag zal automatisch goedgekeurd worden.

SO is de afkorting van Secundair Onderwijs. Daar vind je tal van kant-en-klare widgets voor het secundaire (Vlaanderen) oftewel voortgezette (Nederland) onderwijs.

Voor het basisonderwijs is er ook de publieke groep "Lager onderwijs". 

Tip: neem ook eens een kijkje in de groep "BookWidgets Blog", waar je (Engelstalige) voorbeeldwidgets vindt gerelateerd aan de thema's die op onze blog besproken worden. 


Beantwoordde dit jouw vraag? Bedankt voor de feedback Er was een probleem bij het sturen van de feedback. Probeer later opnieuw.