Wat betekent het als mijn activiteit met mijn leerkracht gedeeld wordt?

Het betekent dat je leerkracht de Live-modus voor deze widget heeft aangezet.
Leerkrachten kunnen ervoor kiezen om het volgen van live-activiteiten voor hun widgets in te schakelen. Indien ingeschakeld kan een leraar de huidige status (momenteel ingevulde antwoorden, tijd van de laatste activiteit,...) volgen van widgets die onlangs zijn geopend, zodat ze snel kunnen helpen waar nodig. Alleen de leerkracht die de widget heeft gedeeld (d.w.z. de widgetlink heeft aangemaakt) kan deze informatie volgen.

Beantwoordde dit jouw vraag? Bedankt voor de feedback Er was een probleem bij het sturen van de feedback. Probeer later opnieuw.